За нас

Добре дошли в Menuground – нашето универсално решение за дигитализиране на заведения. Ние вдъхваме живот на обикновеното, като превръщаме обикновените PDF менюта в ярки, интерактивни цифрови аналози. Нашата платформа улеснява безпроблемното поръчване за клиентите, като същевременно снабдява ресторантите и баровете с един ефективен и иновативен инструмент за управление на менютата. Без повече хартия и затруднения.

Функции
1. Дизайн, ориентиран към мобилните устройства

Menuground дава приоритет на мобилното изживяване. Тъй като по-голямата част от клиентите избират да преглеждат менютата на мобилните си устройства, ние гарантираме адаптивен, удобен за потребителите дизайн, който подобрява взаимодействието с потребителите и повишава удовлетвореността им.

2. Модулна структура

Няма един размер, който да пасва на всички, и ние признаваме това. С нашата модулна структура персонализирайте дизайна на всяка страница според уникалния стил и нужди на вашата марка. От цветовете и шрифтовете до оформлението и изображенията – насладете се на свободата да създадете цифрово меню, което отразява вашата марка.

3. Двуезичен превод

Живеем в глобален свят и вашето меню също трябва да бъде такова. Menuground поддържа двуезичен превод, което позволява на вашия ресторант да обслужва разнообразна клиентска база. Независимо дали клиентите ви предпочитат английски, испански, мандарин или друг език, ние сме се погрижили за вас.

4. Неограничен брой QR кодове и сканирания

Възползвайте се от удобството на QR технологията. С Menuground генерирайте неограничен брой QR кодове за вашите дигитални менюта. По този начин клиентите ви могат да получат достъп до менюто ви за миг, от всяко място и по всяко време.

5. Плаваща количка и множество методи за плащане

Осигурете на клиентите си гладкия и безпроблемен процес на плащане, който те заслужават. С нашата функция за плаваща количка и поддръжка на множество методи за плащане поръчването става лесно.

6. Интеграция с Google Sheets

Нашата интеграция с Google Sheets позволява лесно да редактирате цифровото си меню, без да влизате в системата. Коригирайте цените, добавяйте нови ястия, премахвайте стари продукти – всичко това в рамките на познатия ви интерфейс на Google Sheets.

7. Рекламно пространство

Защо да ограничавате менюто си само до списъци с храни и напитки? С Menuground Вашето дигитално меню се превръща в рекламна платформа. Показвайте промоции, изтъквайте специални предложения или дори продавайте рекламно пространство на други местни фирми. Изборът е ваш.